Ramuševa omiljena ambasadorka bahato poručila Vučiću: Zašto ti smetaju Srbi koji podržavaju Haradinaja?!

Autor: Republika

Vesti

26.02.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haradinajeva omiljena ambasadorka Vljora Čitaku besramno je napala srpskog predsednika Aleksandra Vučića!

Razvezala jezik: Vljiora Čitaku

Naime, Čitaku je na Tviteru, osvrćući se na imenovanje Dijane Živić na mesto ministra poljoprivrede i reakciju zvaničnog Beograda, predsednika Vučića pokušala da isprovocira pitanjem:

- Zašto ti smetaju Srbi koje podržava Haradinaj i naša vlada? - odvalila je Čitaku, inače jedna od onih koje podržavaju proteste "1 od 5 miliona", a na čijem čelu su opozicione perjanice iz Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović.

Uz to, Čitaku se potrudila da u svojim nebulozama ode i korak dalje pošto je konstatovala da "svako ko se usudi da misli drugačije od srpskog predsednika postaje njegov neprijatelj"-

Podsetimo, takozvani premijer Kosova Ramuš Haradinaj imenovao je Živićevu za ministarku, bez obzira što takva odluka svakako ne predstavlja izraz volje srpskog naroda na KiM.

Na takvu odluku reagovala je i Srpska lista poručujući da 

a takva odluka naravno nije mogla da prođe bez reacije Beograda, ali i Srpske liste, čiji su predstavnici jasno poručili da su Savez za Srbiju i njihov pokret "1 od 5 miliona" postali su deo Vlade Kosova i kabineta Ramuša Haradinaja, a Ramuš Haradinaj je i zvanično postao "1 od 5 miliona".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
nikola

26.02.2019 17:35

Srbi ne prastaju izdaju.

Ivona

26.02.2019 17:48

Ti zeno ne znas s kim imas posla, kao prvo. A kao drugo, da si prava Srpkinja nikada ne bi podrzala Haradinaja. Krpa nasla zakrpu. Sramota!

Natasa

26.02.2019 17:51

Ma ti zeno nisi normalna. Ti si ista kao Haradinaj. Nema smisla polemisati o tebi.

Bojan

26.02.2019 18:00

O čemu priča ova žena? Uvek se nađe neko ko proda veru za večeru.