Jovanov opleo po opoziciji: SZS jedino preostalo da traži podršku Tačija

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čelnici Saveza za Srbiju među Srbima na Kosovu i Metohiji ne mogu da nađu nikoga ko ih podržava, pa im je jedino preostalo da se potrude da dobiju podršku Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija, saopštio je danas Milenko Jovanov", potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Milenko Jovanov

- Nakon što su juče ušli u vladu Haradinaja, Ðilasov, Jeremićev i Obradovićev savez bi na svoju stranu da pridobije i Tačija, pa ga podržavaju i veruju u svaku reč koju izgovara, budući da im je on glavni izvor za sve informacije - naveo je Jovanov.

SZS je ranije saopštio da izjava Tačija da će podneti ostavku ili raspisati referendum ako kosovska skupština ne odobri sporazum sa Beogradom, prema kojem bi Kosovu pripali Bujanovac, Preševo i Medveđa, "još jedan dokaz" dogovora o "predaji srpskih opština".

Jovanov je poručio liderima SzS da "ne moraju da brinu o integritetu Srbije, ni o bilo čemu drugom, jer su ga uništili i urušili u prethodnom periodu postavljanjem granice na Jarinju i Brnjaku, postavljanjem suludog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde i moljakanjem raznih stranih zvaničnika da ih ''napokon oslobode tereta Kosova".


- Dakle, kada su imali priliku da brinu o Srbiji i njenom integritetu, oni su brinuli o sebi i integritetu svojih poslovnih kombinacija i miliona evra narodnih para koje su prethodno trpali u džepove i baš zato danas među Srbima na Kosovu i Metohiji ne mogu da nađu nikoga ko ih podržava, pa im je jedino preostalo da se potrude da dobiju podršku Haradinaja i Tačija - dodao je Jovanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Gospodja Ministarka

26.02.2019 19:06

Samo jos to da urade i preticu Vuka Brankovica!

Daca

26.02.2019 19:13

Imaju iste metode za rad!

Iskra Eric

26.02.2019 19:20

Pa, oni su Kosovo dali cim su dozvolili granice a sad odjednom nema vecih boraca za Kosovo od njih. Kako ih nije sramota da progovore i jos drze pridike vlasti. Nije narod dementan, dobro se seca i onih preko 100 drzava sto u njihovo vreme priznase Kosovo. Sta su ucinili da to sprece? Nista.

Jelena

26.02.2019 19:21

Opozicija vise ne zna sta ce sa sobom.