(VIDEO) Bruka! Milojko Pantić uporedio Srbe sa ustašama - usred Topole!

Autor: Republika

Vesti

28.02.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Pantić, nekadašnji sportski novinar a trenutno promoter opozicionih protesta i glasogovornik Đilasa, Jeremića i Obradovića, nakon skandaloznog govora u Pančevu i brukanja na američkoj televiziji N1, otišao je i korak dalje pošto je izjednačio najveću klanicu Srba Jasenovac sa toliko puta dokazano fabrikovanim zločinom u Srebrenici.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Milojko Pantić

Da sve bude gore po Pantića i njegove šefove i Saveza za Srbiju, Pantić je čitav niz nebuloza u kojima je ponizio srpske žrtve i Srbe izjednačio sa ustašama, izgovorio iz srca Šumadije - iz Topole.

- Vi i vaši zločinci, haški optuženici, neću da imenuje, ste srpski izrodi i bruka Srbije. Ubijanje muslimanskih civila u Srebrenici, nas Srbe ste izjednačili sa ustašama - zapenio je Pantić, što je propraćeno uglavnom zvižducima, dok je pojedinci uzvikivali i "tako je".

Uostalom, posluštajte video i uverite se i sami.

Uz to, valja napomenuti da je ovo već drugi skup na kome govori Pantić, pa ako bi neko mogao i pomisliti da je njegov govor na skupu u Pančevu propust u organizaciji, sada je sasvim jasno da Đilas, Jeremić i Obradović nemaju ništa protiv njegovih nastupa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
milos

28.02.2019 22:07

Ljudi ovo je stvarno sramota.

Branka

28.02.2019 22:19

Ne kaze narod dzabe za nekoga ko nije bas pri zdravoj pameti, da je ludi Milojko.

Sara

28.02.2019 22:37

Ovaj covek ili ne zna sta prica ili je dobro placen da ovako nesto prica.Sramota

darko

28.02.2019 22:39

Stidi se Milojko! Sram te bilo!