Srbi će ostati bez ičega! Boško, Jeremić i Đilas kuju plan za Kosovo sa Haradinajem i Tačijem

Autor: Alo, Republika

Vesti

01.03.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Saveza za Srbiju, Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, usaglasili su svoje stavove sa političkim predstavnicima takozvanog Kosova, ističući da nema podele teritorije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/Tanjug/fotomontaža
Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Ovakva agresivna politika može da vodi samo ka jednom ishodu, a to je da Srbi ostanu bez ičega u srpskoj pokrajini.

Nakon višemesečnog lobiranja i borbe za celovitost Kosova, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Dragan Đilas, toliko su ohrabrili sve u Prištini da je i Hašim Tači glasno progovorio ono što su njegovi beogradski podržavaoci ponavljali sve vreme - "Podela Kosova samo preko mene mrtvog".

I dok su Haradinaj i Kadri Veselji mesecima najglasnije ponavljali da Srbi neće dobiti ama baš ništa na Kosovu, i da će ostati i bez severa i bez Gazivoda, u Beogradu je za to isto navijala najneodgovornija ekipa.

Na čelu te skupine našao se i Vuk Jeremić, koji je izmestio pregovore iz UN u EU i time na najteži mogući način oštetio pregovaračku poziciju Srbije.

Ipak, do sada se činilo da je makar Tači spreman da pregovara i o pravima Srba i Srbije.

Ali, kad je video da Boško, Jeremić i Đilas bukvalno na svakom mestu urušavaju pregovaračku poziciju Srbije, verovatno je i on pomislio "Kad oni ruše svoju zemlju i svoj narod što bih im ja pomagao da bude drugačije".

I dogodilo se najgore, dogodilo se to da će u ostvarenju njihovog zajedničkog scenarija stradati samo srpski narod i država Srbija.

Ali, to ne zanima ni Haradinaja ni Tačija, što je očekivano, samo ostaje pitanje - za čije interese to onda rade Jeremić, Boško i Đilas i ko je od njih trojice pisao govor Milojku Pantiću, koji je u Topoli saopštio da je Kosovo naša bivša južna pokrajina i da nas je NATO s pravom bombardovao?

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Rea

01.03.2019 17:35

Od njih se to i ocekivalo!

Lepi

01.03.2019 17:35

Da se oni pitaju...

Lepi

01.03.2019 17:36

Hvala Bogu ne pitaju se.

EvroZona

01.03.2019 20:12

Nikada nece ni da se pitaju!!!