VUČIČ O MANIJAKU JUTKI: Četiri žene su me molile da ga smenim!

Autor: Republika

Vesti

02.03.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući jutros na RTS-u, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su stranački organi razgoravali sa Milutinom Jeličićem Jutkom, predsednikom opštine Brus, i da je to bilo komplikovano pitanje za Srpsku naprednu stranku.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Kada žene nazivaju fuksama i kur*ama to je opšte prihvatljivo, ali mi (SNS) moramo da reagujemo - rekao je predsednik.

On dodaje da je Jutka pet puta pobeđivao na izborima u Brusu i da dela koja mu se pripisuju nije počinio dok je bio član SNS stranke.

Vučić je potvrdio da su u stranci bile dve struje koje su lomile koplja oko Jutkine ostavke. Kako se pisalo juče, Srpska napredna stranka praktično je naterala bahatog funkcionera iz Brusa, kome se sudi za polno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić, da napusti funkciju za koju se "noktima držao" uprkos teškim optužbama.

Poslednjih nekoliko nedelja u SNS trajale su konsultacije oko njegovog odlaska, a povodom pitanja ostavke Milutina Jeličića Jutke, postojale su su dve struje u SNS.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Brus
Milutin Jeličić Jutka

 U jednoj su bili oni koji su bili protiv toga da Jutka podnese ostavku. Kao argument su govorili da neki drugi pesnicama biju ljude, pa ne odgovaraju, a da je Jutka jednom udario po zadnjici neku ženu i da zato ne treba da strada - otkriva je naš izvor iz vrha ove stranke.

Kako je danas rekao Vučič, Milutin Jeličić nije slagao ništa, već je to bio napad na nejga.

- Drugu struju su predvodile žene iz SNS-a da mora da ide dok se sudski postupak ne završi. Četiri žene su rekle "Predsedniče, molim te reaguj" - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
caca

02.03.2019 09:26

Ovakve osobe treba ostro kazniti ,i udariti ih dobro po dzepu,skinuti ih odmah sa funkcije,i suspendovati ih!!!!On je u stanju i dalje da se manijacki ponasa,sve dok neplati,na bilo koji nacin za svoje postupke!!!

Pera

02.03.2019 09:31

SMENA ODMAH!!!

Nikola

02.03.2019 09:42

Nikad nije kasno

Maja

02.03.2019 09:51

Ostavka je pravo resenje za njega.