Đilasove pristalice protestovale 13. put

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi protest opozicije okupljene oko Đilasovog Saveza za Srbiju održan je u Beogradu. Učesnici su se okupili ispred Filozofskog fakulteta, a govore su na početku protesta održali poslanica Marinika Tepić i Marija Lukić, bivša sekretarica predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke kojeg je nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Okupljeni su nosili transparente "Zbog slobode", "Probudi se", "Ustani Srbijo", "Poštujte zakon", "Stop bankarskom teroru", "Radnici robnih kuća su uz vas", kao i druge.

Posle održanih govora demonstranti su krenuti u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama - Uzun Mirkovom, Pariskom, Ulicom kneza Sime Markovića, Pop Lukinom, Brankovom, Terazijskim tunelom, Svetogorskom, Takovskom do Trga Nikole Pašića.

Sa protesta je zatražena i ostavka ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, kao i ministra zdravlja Zaltibora Lončara.

Građani zahtevaju da se pronađu počinioci i nalogodavci ubistva predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Sanja

02.03.2019 19:45

Kad bi imali program za koji se zalazu mozda bi nesto i uradili, ovako nista!

Miki

02.03.2019 20:14

Osim nasilja nemaju nista drugo da ponude i narod to vidi!

Nikola

02.03.2019 20:28

Nece izbore, a protestuju.

Goran

02.03.2019 20:30

Skupo kostaju protesti a ovamo nista ne smeju da prihvate.