Veselji: Sve vlade mogu da odu, ali ne i Bondstil

Autor: Republika

Vesti

04.03.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kososkog parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je danas u Mitrovici da svaka vlada, koja ugrožava odnose Prištine sa SAD, može da padne.

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji

Veselji je rekao da se povukao iz debate o odnosima Kosova sa Sjedinjenim Državama, jer ga je, kako kaže, sramota kako se prema tom pitanju odnose kosovski građani.

- Sve vlade mogu da odu, ali ne i Bondstil. Nijedna vlada ne može da rizikuje odnose SAD. Primetili ste da sam se povukao iz te debate jer se stidim kako se naši građani odnose prema tom pitanju. To ne treba tako da se radi, jer mi imamo obaveze, ustav i zakon. Građani Kosova i institucije štite suverenitet i teritorijalni integritet naše zemlje - rekao je Veseli, nakon otvaranja Centra za inovacije i preduzetništvo u Mitrovici, preneo je Zeri.

Veselji je rekao i da će Beograd dobiti odgovor kakav zaslužuje, a da prištinski političari imaju zadatak da štite Kosovo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
tale

04.03.2019 13:57

otići ćete i ti i Haradinaj i Tači....u Hag

Verica

04.03.2019 14:11

Moze da ode i Bondstil.

Branislav

04.03.2019 14:15

To je ta istina! Samo Amerika i Bondstil su važni... ništa više... To je ključno! Sve ostalo je laž!

Jovana

04.03.2019 14:38

Veselji mora da slusa svoje gospodare da mu ne ukinu džeparac.