Narod odlično zna, zato se Đilas proveo ko bos po trnju: Milenko Jovanov o politici SZS prema KiM

Autor: Tanjug

Vesti

05.03.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je Politika Ðilasa, Jeremića, Obradovića i Trifunovića prema Kosovu i Metohiji odlično definisana u Trifunovićevom intervjuu hrvatskim medijima i da ona glasi - Srbija na KiM ne treba da dobije ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milenko Jovanov

Kako je naveo u saopštenju dostavljenom medijima, takvu su politiku lideri Saveza za Srbiju vodili i dok su bili na vlasti i u sprovođenju te politike "postavljali su granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, suluda pitanja Međunarodnom sudu pravde, moljakali su strance da ih ''oslobode'' tereta KiM i izmeštali pitanje Kosova iz UN, gde Srbija ima saveznike".

Na suprotnoj strani nalazi se politika Aleksandra Vučića koji se svakodnevno bori da popravi svu štetu koju su oni ostavili, zbog čega, kako tvrdi, lideri SzS pokušavaju da ga sapletu, "smatrajući da bi poraz Srbije bio i Vučićev poraz, a njihova pobeda".

- Ipak, činjenica da se Dragan Ðilas danas na KiM proveo kao ''bos po trnju'' pokazuje da narod na KiM odlično prepoznaje ko se bori za njegove interese i za Srbiju, a ko koristi i zloupotrebljava pitanje KiM da bi se ponovo dočepao vlasti i svojim firmama upumpao još 500 miliona evra narodnih para - zaključio je Jovanov. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Nadica

05.03.2019 16:50

Jedan zavsni stadijum jadne karijere.

Maja

05.03.2019 16:57

Milenko je sve lepo rekao!

Bane

05.03.2019 17:01

Đilas misli da se narod najeo bunika i sve zaboravio

Marija

05.03.2019 17:09

Djilas kakvu plitiku prestavlja dobro je proso na Kosovo.