Treća runda! Trifunović pozvao Čanka na ferku, ovaj uzvratio "pokazao si da si smrad"

Autor: Blic, Republika

Vesti

06.03.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom celog jučerašnjeg dana trajao je okršaj između Sergeja Trifunovića i Nenada Čanka na društvenoj mreži Tviter. Povod je bio Čankov dolazak u prostorije PSG, pa se dijalog koji su tamo poveli preselio na društvene mreže, i nije prestao sinoć sve do kasnih sati.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Sergej pozvao Nenada na ferku

Doduše, u raspravu se uključio i veliki broj tviteraša, pa su i Čanak i Trifunović odgovarali i njima, iznoseći niz uvreda, pa čak i pretnji jedan drugom.

Tako je Čanak objasnio da juče nije upao u prostorije Pokreta slobodnih građana, već da se "najavio, zvonio, otvorili i ja ušao".

- Prvo: Nisam upao nego se najavio, zvonio, otvorili i ja ušao. Drugo: Nisam došao sa svitom nego sa dva čoveka, i zatekao njih deset. Treće: Nisam nikome ništa pokazao, nego je Fido pokazao da ne stoji iza svojih reči i ne sme da ih ponovi čoveku u oči. On je pokazao. Da je smrad - naveo je Čanak na svom tviter nalogu.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Čanak

Zatim je "pao" i poziv "na ferku".

- Pazi: ja sam rekao da nemam nameru da opštim sa tobom, jer nemam nameru da opštim sa slugama režima za potkusurivanje. Ako ti je već toliko stalo, evo zovem te na ferku. Kao i Vučićevića. Bez telohranitelja koji su držali Lešanovića kad si ga tukao štapom u glavu. Izvoli - napisao je Trifunović na svom tviter nalogu.

Na sve to to su se nadovezali tviteraši, govoreći o tome koga je i kada tukao Čanak, da li je ipak bio posredi njegov telohranitelj, da li je bio bokser...

- Meni je stvarno jadno da se lešim sa jedva pokretnim čovekom, ali kad toliko insistira da je mange, evo izvoli seronjo. Ako smeš bez telohranitelja - napisao je Trifunović.

Čanak na to nije odgovarao, ali su tviteraši nastavili da komentarišu.

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, nakon govora lidera PSG u Novom Sadu, kada je Čanka, između ostalog, nazvao "teškim đubretom", ali i drugim "nadimcima".

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Sergej Trifunović

Tokom jučerašnjeg dana Čanak je došao u prostorije PSG kako bi se suočio sa Trifunovićem, koji je rekao da je lider LSV bio sa telohraniteljima, što je ovaj drugi negirao.

Nakon toga, pokrenuta je rasprava je na Tviteru uzela maha, a ni Čanak ni Trifunović nisu štedeli reči na račun ovog drugog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading