JEREMIĆ SE I DALJE NE OGLAŠAVA: Vuk pet dana ćuti o tome zašto je lagao

Autor: I.Ž.

Vesti

13.03.2019

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni pet dana nakon emisije na N1 Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, nije objasnio zašto je slagao da je u bordu jednog od najvećih svetskih investicionih fondova Partners grup.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vuk Jeremić

On je, podsetimo, tom izmišljenom tvrdnjom pokušao da odgovori na pitanje drugog gosta Čedomira Jovanovića (LDP) od čega živi i odakle mu pare za luksuzan provod po raznim svetskim destinacijama.

Ipak, pošto su vlasnici pomenutog fonda Švajcarci, oni su sve podatke pedantno objavili na sajtu, uključujući i kompletan spisak svih članova borda i ostalih rukovodilaca kompanije.

Na njemu, naravno, nema Jeremića. Jedino gde se njegovo ime pominje jeste informacija na sajtu da je kompanija pokrenula investicionu strategiju pod nazivom "PG lajf", koja će se fokusirati na UN ciljeve u oblasti održivog razvoja.

Jeremić je u tom projektu imenovan za člana međunarodnog veća savetnika, a potpuno je jasno da savetničko mesto nikako, čak ni u najširem tumačenju, ne može da se podvede pod definiciju član borda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading