Prebijena devojka urnisala Trifunovića na Tviteru

Autor:

Vesti

13.03.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović napao je juče na Tviteru Kseniju Radovanović iz inicijative "Ne davimo Beograd", ali je na kraju prošao kao bos po trnju, nakon što mu je ona brutalno odgovorila.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Ksenija Radovanović nije ostala dužna Trifunoviću

Podsetimo, Radovanovićevu je prošlog petka pretukao momak koji je bio u društvu predsednika Pokreta slobodnih građana tokom svečane dodele jedne nagrade.

Trifunović je napisao da je siguran da će Radovanovićeva "biti prva prekosutra u Brusu da kao istaknuti i nagrađeni feminista povede protest za smenjivanje Milutina Jeličića Jutke, osuđenog za seksualno uznemiravanje više žena u toj opštini".

Na to je reagovala Radovanovićeva, koja mu je održala lekciju napisavši jasno i direktno šta je sve promašio u svom tvitu - od jezičkih nebuloza do očigledne relativizacije nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Nikoletka

13.03.2019 21:33

I treba neka mu pokaze ko je i kakvo mesto zasluzuje.

Kristijana

13.03.2019 22:07

Podrska za devojku. Neka ga je postavila na mesto koje zasluzuje.

Boško J

14.03.2019 05:32

@Kristijana - Kristijana:U svakom slučaju treba osuditi napad na ovu devojku.Ko god fizički maltretira žene mora da odgovara.

Anita

13.03.2019 22:08

Drago mi je da ga je devojka zakucala tamo gde mu je I mesto.