ĐURIĆ O OPTUŽBAMA ŠIPTARA: Boje se da ne isplivaju nova saznanja o Oliverovom ubistvu!

Autor: Tanjug

Vesti

15.03.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić smatra da panika i nervoza albanskih političara zbog iznošenja informacija vezanih za ubistvo Olivera Ivanovića pokazuju njihov strah od mogućnosti da bude obelodanjeno još saznanja o ovom zločinu, koja govore o direktnoj umešanosti Prištine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

On je to rekao Tanjugu nakon što je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači danas izjavio da iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stoji Milan Radoičić, kao i da je istraga navodno pokazala da je Beograd naručilac ubistva, a ministar pravde Abelard Tahiri Radojičića optužio za izvršioca, a predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao naručioca tog ubistva.

- To govori o odgovornosti onih koji su ovaj zločin želeli da pripišu Srbiji, sakriju krvave tragove, i čak iskoriste monstruozni zločin za napad na Srbe i Srbiju - zaključio je Ðurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading