(VIDEO) Đilasovi nasilnici nastavljaju divljanje ispred Predsedništva, oborili zaštitnu ogradu!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demonstranti, predvođeni Boškom Obradovićem oborili su zaštitnu ogradu i krenuli ka zgradi Predsedništva uz povike "Uhapsite Vučića" i "Gotov je". Policija ih sprečava da uđu u zgradu.

RepublikaFoto: Republika
Neredi ispred Predsedništva

Ispred Predsedništva Srbije postavljene su metalne ograde. Tu su pripadnici policije i mali broj građana koji se okuplja sa strane. U zgradu Predsedništva stigli su i predstavnici Vlade. 

Kamion demonstranata nalazi se pod policijskom blokadom na raskrsnici Kneza Miloša i Srpskih vladara. Policija ne dozvoljava da kamion priđe zgradi Predsedništva Srbije.

Demonstranti pregovaraju sa policijom da odblokira kamion.

U međuvremenu počelo je obraćanje predsednika države koji je govorio o situaciji na Kosovu, a povodom godišnjice martovskih pogroma 2004, ali i o sinoćnjem napadu na RTS.

- Ne može više Dragan Bujošević da uređuje program kao verni sluga Aleksandra Vučića program kako odgovara SNS. Mi smo danas ovde da vidimo šta i kako radimo dalje. Na kamionu će biti direktan prenos konferencije za novinare Aleksandra Vučića da nam on objasni šta se sinoć desilo, a posle toga će se građanima obratiti Zoran Lutovac. Mi više nemamo nazad – tražimo ostavke Vučića, Ane Brnabić, Maje Gojković i Dragana Bujoševića. Potrebno nam je šest do deset meseci slobodnih medija i onda slobodni izbori - rekao je lider Dveri Boško Obradović ispred Predsedništva.

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ana

17.03.2019 11:40

Opozicija nastavlja sa nasilnickim ponasanjem!

peki

17.03.2019 12:41

Ovo divljanje mora da prestane pod hitno.

Marija

17.03.2019 12:58

Policija na ovo nasilje mora zestoko da odgovori i da hapsi nasilnike.

Tifani Rok

17.03.2019 13:17

Divljaci, nasilnici i huligani!!!