Jovičić: Đilas iskoristio studente za proteste u Beogradu, a sad se baškari u Londonu

Autor: Republika

Vesti

21.03.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić kaže da je lider SzS Dragan Ðilas iskoristio maturante i studente, koji su zbog upada na RTS uhapšeni, a on se odmara i kupuje u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Opozicija na protestima

- On je iskoristio i iskompromitovao osamnaestogodišnjake koji su uhapšeni zbog nereda na protestima, a onda je bezbrižno otputovao u London da odmara i šopinguje u jednoj od pet najskupljih ulica na svetu - naveo je Jovičić u pisanoj izjavi medijima.

Podseća da su zbog nasilničkog ponašanja i nereda prilikom upada u zgradu RTS-a uhapšeni maturanti i studenti, da su ih lideri opozicije zloupotrebili i mlade ljude, buntovnike gurnuli u prve redove.

RepublikaFoto: Tanjug

- Oni su na slobodi i umesto da se sakriju u mišju rupu, šalju saopštenja i fabrikuju laži protiv policije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. I to ne čak ni iz Beograda, već Dragan Ðilas iz Londona, gde obilazi luksuzne radnje sa brendiranim stvarima, a Sergej Trifunović iz Amerike gde se provodi na skijanju - naveo je on.

Jovičić je apelovao na sve roditelje da osude i prezru licemerje bivšeg gradonačelnika za čije vreme je, kako kaže, "Beograd zavijen u crno dugovima i burazersko-partijskim - tajkunskim investicijama".


- Od tih lažnih investicija Dragan Ðilas i njegovi pajtosi su se toliko obogatili da im je otići u "Herods" po kravatu, kao nama u Maksi po mleko. Lažni demokrata i medijski tajkun Ðilas ostavio je svoje uhapšene, jedva punoletne pristalice u zatvoru i brže bolje odleteo za London da se ne bi rasprodale najnovije kolekcije odela i cipela skupocenih brendova - naveo je on.

Dodaje da to govori o njegovoj velikoj brizi za građane i njihove probleme, to govori najbolje o njegovoj brizi za Srbe na Kosmetu, o njegovoj “zabrinutosti” za slobodu medija. 

- Jasno nam je pokazao da on jedino brine o sebi i svojim debelim bankovnim računima, a kad pare počnu da ponestaju, jer lagodan život je i skup, onda povede nesrećne buntovne tinejdžere da divljaju po RTS-u - naveo je Jovicćić.

Dodaje da nasilje neće proći nekažnjeno i da se nasiljnički model ponašanja neće preneti na ulice, jer im to neće dozvoliti 70 odsto građana koji su glasalio za Aleklsandra Vučića i SNS.

- Nemojte se zavaravati da nasilje može proći bez kazne, niti da ćete taj nasilnički model ponašanja na koji ste navikli u svojim kućama, nad svojim ženama uspeti da prenesete na ulice Beograda i Srbije - zaključio je on.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Natasa

21.03.2019 09:42

Djilas samo zna za korist.

markopetrovic

21.03.2019 09:42

On samo to i zna da digne narod pa pobegne

crnooka

21.03.2019 09:46

Djiki sve zloupotrebljava ne samo studente

misica

21.03.2019 09:46

a sta Djiki drugo zna nego da za svoju korist iskoriscava druge