Nabacili boju: Najviše pocrneli Sanda, Živković, Martinović... (FOTO)

Autor:

Vesti

24.08.2017

19:22 >> 19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Skupštine Srbije iskoristili su vanrednu sednicu da pokažu kako su preplanuli na raznim morskim destinacijama.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Elegancija: Sanda Rašković Ivić sa kolegama

Mada je glavna tema novog zasedanja bila rasprava o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, koje će stranim državljanima ograničiti kupovinu zemljišta, poslanici su se mahom bavili prepričavanjem letnjih dogodovština po skupštinskim hodnicima.

Boju su najviše nabacili lider Nove stranke Zoran Živković, članovi poslaničke grupe Za spas Srbije Sanda Rašković Ivić, Đorđe Vukadinović i Slaviša Ristić, ali i šef poslaničke grupe naprednjaka Aleksandar Martinović.

Titulu najlepše odevene dame i ovog puta ponela je bivša predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, zahvaljujući elegantnom crvenom kompletu.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Spreman za nove rasprave: Zoran Živković

Zanimljivo je da su poslanici na početku zasedanja imali najviše pitanja u vezi s "diplomatskim ratom" sa Makedonijom, ali i dilemom ima li Saša Janković dozvolu za vožnju čamca, šta je na deviznom računu Dragana Šutanovca, a šta sa starim aferama, poput pokušaja atentata na Vučića u Jajincima, te zašto premijerka još nije razrešila ministarku građevine koja je "izazvala težak incident s Kinezima".

Na temu sednice vratio se Živković, koji je rekao da srpsku zemlju može da kupi svako, pa i ustaški pevač Marko Perković Tompson.

RepublikaFoto: Tanjug
Blago preplanuo: Aleksandar Martinović

- Recimo, ustaški pevač iz Hrvatske Tompson imao bi problem kada bi hteo da kao fizičko lice kupi zemlju u Srbiji, ali, ako bi on dao pet evra i osnovao privatno preduzeće "Volim Srbiju", on sa tim preduzećem može da kupi onih 18.000 hektara jer onda više nije ustaša Tompson, nego domaće preduzeće - govorio je Živković. M. R. I.

Poslanici Skupštine Srbije iskoristili su jučerašnju vanrednu sednicu da pokažu kako su preplanuli na raznim morskim destinacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading