Mirković, SNS: Gospodo iz SZS, na izborima, a ne na ulici pokažite koliko ste jaki

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Grada Beograda, pozvao je danas lidere Saveza za Srbiju da "odustanu od nasilnih metoda" i da, "umesto na ulici i krvlju, na izborima i glasom naroda pokažu koliko su jaki".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

On je, takođe, pozvao sve građane da ne nasedaju na ove "provokacije propalog saveza" i da ne budu "oružje u ruci Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, koji sve ovo čine samo zarad ličnih interesa".

Mirković je, takođe, ocenio da je dobro što je Obradović već sada najavio novo i još veće nasilje za 13. april, jer svi građani već sada mogu da znaju šta da očekuju tog dana, ali i država kako da se postavi i reaguje.

Prema njegovim rečima, Obradović nastavlja sa pretnjama i stvaranjem atmosfere linča prema svakom ko ne misli kao on, Ðilas i Jeremić, dok za 13. april najavljuje "veliko finale" tog nasilja, jer kako drugačije shvatiti rečenicu "videćete šta će biti ako se naši uslovi ne ispune".

 Licemerno je što Obradović priča o slobodi medija, dok u RTS-u gura zaposlene pribijene uza zid i sa motornom testerom u ruci svog saborca, zapoveda šta i kako da se radi - istakao je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Lela

25.03.2019 16:52

Mirkovic je upravu.......

sanja

25.03.2019 17:20

Opozicija nije ni malo jaka, narod ih ne podrzava.

Bilja M

25.03.2019 17:27

Eeee, u tom grmu i lezi zev. Oni znaju da na izborima nemaju sanse i zato pribegavaju nasilnim metodama, sto im nece proci.

Miki

25.03.2019 17:48

Izbori nemaju alternativu.