Marković: Najodgovorniji za upad u RTS kao kukavica pobegao iz zemlje!

Autor: Republika

Vesti

26.03.2019

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik SNS Aleksandar Marković pitao je da li će lideri opozicije Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić biti procesuirani jer su oni bili organizatori i inspiratori upada u zgradu RTS-a.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Marković

On je istakao da su Đilas i ostali na najgori način iskoristili i zloupotrebili decu za svoje političke ciljeve.

- Nagovorili ih da upadnu u zgradu RTS, nahuškali ih da se sukobljavaju sa policijom, a onaj ko je najodgovorniji za to je kao najgora kukavica pobegao iz zemlje - rekao je Marković.

Marković je postavio pitanje šta traže lideri opozicije po belom svetu i da li Đilas u Vašingtonu traži podršku za rušenje vlasti u Srbiji. 

Foto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Ocenivši da nije tajna da predstavnici opozicije računaju na podršku nekih zapadnih zemalja u ostvarivanju svojih ciljeva, Marković je podsetio na sastanke organizatora protesta sa predstavnicima američke ambasade kao i na sastanak Đilasa sa premijerom Severne Makedonije, Zoranom Zaevim.
Marković je naglasio da liderima opozicije sada smeta i Patrijarh Srpski, Gospodin Irinije i osudio sraman napad na njega od strane Saveza za Srbiju.

- Ovde se radi o tome, i to je suština, da isti oni koji su opljackali Srbiju i uništavali decenijama našu zemlju sada pokušavaju da se vrate na vlast da bi nastavili sa ličnim bogaćenjem - zaključio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Lela

26.03.2019 15:29

Uveren sam da ce Dragan Djilas i Bosko Obradovic i Vuk Jeremic odgovarati za svoje postupke......

Maja

27.03.2019 07:16

@Lela - Tako mora biti.

Dex

26.03.2019 15:30

Za ono što su uradili Jeremić, Đilas i Obradović moraju biti procesuirani jer su vršili nasilje i uništavali tuđu imovinu, ali posle toga zaista je kukavica Đilas pobegao iz zemlje.

Miki

26.03.2019 15:31

Kukavice jedne obicne!