Boško fašista zakazao velike proteste na dan kada je Hitler okupirao Beograd

Autor: Republika

Vesti

28.03.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je jedan od lidera opozicije, "fašista" Boško Obradović, zakazao protest 13. aprila u Beogradu kako bi slavio dan kada su 1941. snage "njegovog idola", nacističkog vođe Adolfa Hitlera, u Drugom svetskom ratu okupirale Beograd.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

- Šta bi drugo fašista Obradović slavio nego dan kada je njegov idol Adolf Hitler preuzeo Beograd - rekao je Vesić na televiziji Hepi.

Član Predsedništva SNS-a ocenio je i da lideri opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) stalno pokušavaju da izazovu haos i ocenio da je to što su najavili da će blokirati njega i druge političare "čist fašizam".

- Imaju pravo da održe protest, da se bore za svoje političke ideje, da ubeđuju građane da su u pravu, ako građani glasaju za njih na izborima, formiraće vlast, na to imaju pravo i to nije sporno. Nemaju pravo da tuku ljude, napadaju žene, da rade to što rade, a posto se izbora plaše kao đavo od krsta, onda Obradović na dan kada su fašisti zauzeli Beograd zakazuje miting ne bi li tog dana uništio Beograd - rekao je Vesić. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Naveo je da lideri SzS misle da nasiljem mogu da dođu na vlast pošto to ne mogu da učine na izborima.


- To što oni rade liči na ono što su radili Hitlerovi jurišnici u Nemačkoj dvadesetih godina prošlog veka - rekao je Vesić.

Podsetio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta govorio da je uvek spreman da razgovara s građanima, ali ne s "lopovima i onima koji su opljačkali zemlju, a to su Boško Obradović, Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i ostali".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
aca

28.03.2019 08:33

Emotivno je vezan za taj datum!Fašista.

Nadica

28.03.2019 09:02

Boska treba da bude sramota cime se sve bavi i na koji nacin pokusava da dodje na vlast . Nikad izbore nece dobiti, niko ne podrzava fasiste .

Lavica

28.03.2019 09:02

Slican se slicnom raduje, fasisticki skup

Milan

28.03.2019 09:07

Ljotićevac hoće opet da narušava državnu imovinu.