Milenko Jovanov: Obradović je smešan, ali ono što radi nikome nije smešno

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

01.04.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prvoaprilska konferencija za novinare Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza protekla je u potpunosti u duhu dana na koji je održana, pa se u istom kontekstu može reći da je Boško Obradović u pravu baš za sve što je rekao", rekao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milenko Jovanov

- Opšte je poznato da je Vučić, a ne, recimo, Boško Obradović, još 2016. godine upao u Skupštinu Srbije, fizički napao članicu RIK-a, Maju Pejčić, a zatim urlao "Što bežite" ljudima koji su se sklanjali pred njim. Nakon toga je pretukao novinarke PINK-a Gocu Uzelac i Maju Dragović i to dok su bile na radnom zadatku ispred televizije na kojoj rade. Zatim je u Skupštini Srbije upao u kabinet predsednice Skupštine Maje Gojković i uvrtao joj ruku, a Aleksandra Martinovića je gađao kompjuterskim mišem - naveo je Jovanov i u istom stilu dodaje:

- Nakon lokalnih izbora u Lučanima, ojađen izbornim krahom, Vučić je, a ne Boško Obradović, upao u stanicu policije, urlajući vređao Dijanu Hrkalović. Pošto ni sve to nije bilo dovoljno, Vučić je, a ne Obradović, Jeremić i Đilas, prvi put od avgusta 1941. godine na Terazije doneo vešala - kaže potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

 

 

- Isto tako, Vučić je, a ne Boško Obradović, polupao stakla na ulaznim vratima RTS-a, upadao po kancelarijama i maltretirao novinarke. Vučić je i motorne testere doneo na RTS, a već sutradan tražio da se polupa prozor na kamionu koji je dovezao u Beograd, iz njega izvuče vozač koji neće da vozi preko policijskog kordona, a zatim u kamion ubaci neko ko je voljan da kamionom gazi policajce. Sve je to Vučić radio u sklopu akcije opkoljavanja predsednika države na njegovom radnom mestu - rekao je Jovanov.

Kako naveo, Boško Obradović nije u stanju da bude duhovit ni na Međunarodni dan šale.

- On je samo smešan. Jednako danas, kada Vučića optužuje za nasilje koje je sam činio, kao i pre nekoliko meseci kada je pisao pismo Vladimiru Putinu - kaže potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Ipak, ono što Boško Obradović radi nikome nije ni najmanje smešno. Njegovo, kao i nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad. I baš zato će, 19. aprila u Beogradu, demokratska, nacionalna, moderna, pristojna i poštena Srbija snažno, glasno i odlučno da kaže da joj je dosta Obradovićevog, Đilasovog i Jeremićevog divljačkog nasilja i maltretiranja - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
star

01.04.2019 16:00

Obradović izigrava klovna, ali nasilje koje sprovodi po Srbiji uopšte nije nikome smešno i nadam se da će već jednom nadležni organi reagovati na njegovo divljaštvo.

Tereza

01.04.2019 16:05

Jadan i bedan Obradović!

Ana

01.04.2019 16:06

Neko im mora stati na put..

Verica

01.04.2019 16:15

Obradovic je opasan covek