Otkrivena strogo čuvana tajna: Evo za koje usluge Šiptari plaćaju supruzi Tonija Blera pola miliona evra!

Autor: srbijadanas.com

Vesti

03.04.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada tzv. Kosova platila je kompaniji Čeri Bler, supruge bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera, 500.000 evra za pravno savetovanje o Specijalnom sudu, prenela je "Gazeta express".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni i Čeri Bler

Kako prenose kosovski mediji, iako su svi ugovori Vlade tzv. Kosova sa međunarodnim kompanijama poverljivi, ministar pravde Abeljard Tahiri potvrdio je za T7 da vlada tzv. Kosova dobija savetodavne usluge o tome kako da se ponaša prema Srbiji u ovom procesu.

Portal je naveo da samoproglašeno Kosovo ima i savetnike u vezi sa dokumentima i pravilima rada Specijalnog suda. Televizija T7 javila je i da je Čeri Bler na čelu jedne od dve kompanije koje savetuju samoproglašenu kosovsku vladu o pitanjima vezanim za Specijalni sud.

Reč je o kompaniji "Omnia Strategy" koja već, kako tvrde, devet meseci savetuje vladu tzv. Kosova, a čiji je ugovor na pola miliona evra nedavno istekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading