"Ne sme da se desi da zbog protesta ženama pozli i da Hitna pomoć ne može da prođe!"

Autor: Republika

Vesti

04.04.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnica sekretara za informisanje Skupštine grada Maša Radulović, koja u upravi grada radi osam godina, kaže da joj se nikada nije desilo da joj neko ne dozvoljava da uđe ili izađe sa svog radnog mesta i ističe da je Boško Obradović poslednja osoba koja može sebi da dozvoli takvo ponašanje.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Maša Radulović

Radulović je naglasila da su se žene s pravom suprotstavile kada im 30 bahatih muškaraca nije dozvolilo da izađu iz Starog dvora.

- Ako ne stanete na put nečemu takvom i ako se ne suprotstavite, na neki način to podržavate. A ja to nikada neću podržati, da je ispred bilo i 200 ljudi, ko god da je bio ispred, izašla bih pred njega - rekla je za Tanjug Radulović koju je, kaže, potreslo kada je pozlilo starijim sugrađankama.

- To me je zaista potreslo jer Hitna pomoć nije mogla da prođe, a to ne sme da se dešava - naglasila je Radulović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ana

04.04.2019 13:13

Opoziciju ne zanimaju nasi gradjani!

Nemanja

04.04.2019 13:21

To su stvari sa kojima se ne sme igrati, ipak je u pitanju zdravlje i ljudski zivot i nikakav protest ne sme spreciti hitnu pomoc da dodje i pomogne.

Jovana

04.04.2019 14:26

Kakva je tu ljudska etika da ne dozvole hitnoj da dodje do pacijenta. Obradovic nema savesti ni humanosti.Stvarno je fasista.

rina

04.04.2019 15:42

Ljudi sebi puno dopustaju, ali bas da ne pomognu zeni... Opozicijo, sramoto!