"Iz mržnje i besa ruše imovinu građana"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.04.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska organizacija Pokreta socijalista Beograda najoštrije je osudila kao skandalozno ponašanje članova Saveza za Srbiju predvođenim Ðilasom, Obradovićem i Jeremićem, koji su u centru grada, kako navode, iz mržnje i besa, jer im je protest, po ko zna koji put propao, divljački rušili imovinu građana Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Pokret socijalista

- U maniru najvećeg primitivca i nasilnika, Ðilas nastavlja svoju politiku uništavanja Beograda, baš kao što je to radio i dok je bio na čelu naše prestonice - naveo je GO PS u saopštenju. 

Oni ocenjuju da je Ðilas večeras svojim nasilnim i bahatim ponašanjem poručio Beograđanima da o njima i njihovom gradu ne misli ništa dobro. 


- Najveća želja tajkuna Dragana Ðilasa je da se ponovo dočepa gradske kase, po cenu svakog nasilja i sukoba, da se u Beogradu više ništa ne dešava i ne razvija, da sve stane, da građani ne dobiju ni svoje trgove, ni svoje parkove, pešačke zone, da ne dobiju nove poslove, a da njegovi računi budu još veći - navodi se u saopštenju. 

Oni ocenjuju da iz mržnje i besa prema Beograđanima koji ne žele da daju podršku nasilju i mržnji, Ðilas, Obradović i Jeremić ruše njihovu imovinu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Ivana

06.04.2019 21:05

To sve treba iza resetaka stacionirati.

markopetrovic

06.04.2019 21:07

To su potezi ocajnika koji ne znaju za razgovore i razum

milos

06.04.2019 21:10

Ovakvo ponasanje opozicije je za svaku osudu.

Marija

06.04.2019 21:15

Ruse zato sto su nemocni i sto nemaju podrsku gradjana Srbije i nikad je nece imati.