Goreo Tviter! Dok je Boško gostovao kod Olje Bećković na društvenim mrežama bukteo rat

Autor:

Vesti

08.04.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter se bukvalno usijao sinoć nakon gostovanja lidera Dveri Boška Obradovića u Utisku nedelje Olje Bećković. Deo stručne javnosti oštro je osudio Obradovića koji je, više manje, poručio da bi hapsio neistomišljenike.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Olja Bećković i Boško Obradović

Tako se Vesna Pešić složila sa korisnikom pod imenom Gej bubreg koji je napisao: "Btw, evo zašto je falio utisak, ne, ovo nije normalizacija Boška Obradovića, nedostatak njega u medijima je njegova normalizacija, ovo ha je ponovo otkrilo".

Dragan Šutanovac takođe je kritikovao Obradovića. 

- Ako ne poštuješ ustav po pitanju teritorijalnog integriteta, koji realno ne postoji od Kumanovskog sporazuma, ideš u zatvor a ako ga kršiš po pitanju zagarantovanih ljudskih prava onda si tradicionalista i porodični čovek!

Foto: twitter.com/printscreen
Dragan Šutanovac se uključio u polemiku

Milan Antonijević je napisao: "Boško Obradović se dobro držao gotovo do kraja emisije. Malo je nedostajalo pa da u potpunosti zastupa ideje koje su u skladu sa Ustavom i zakonom. Zabrana slobode okupljanja je ndopustiva u bilo kojoj zemlji".

Foto: twitter.com/printscreen
Boško Obradović glavna tema na Tviteru

Korisnica Maja Gligorić napisala je: "Daću svoj život za pravo na vaše mišljenje, a kad dođem na vlast onda ću da vas hapsim. Boško ukratko", na šta je Bojana Maljević napisala: "Bukvalno".

Maljević je dodala i: "I povrh svega: Boško Jakšić će biti u zatvoru ako pobedi Boško Obradović jer se Jakšić zalaže za nezavisnost Kosova! I imaće slobodu govora iz zatvora, poput Dostojevskog, reče Obradović". 

Foto: twitter.com/printscreen
Glumica Bojana Maljević aktivno učestvuje

Očito iziritirana, objavila je još jedan tvit.

- Vi ne shvatate. Pa o tome se radi! Ustavom je zagarantovano pravo na mišljenje. Jakšić ima mišljenje i zbog toga ne može biti uhapšen. Takođe, svi imaju zagarantovana prava na okupljanje i zato se ne raspisuje referendum. Ništa ne razumete. Izlazim iz svake diskusije - napislaa je ona.

Tviteraš pod nadimkom "Massive attack" takođe je prokomentarisao Obradovića.

- Ja sam fašista jer podržavam Boška i smatram da je Nedić više učinio pozitivnih stvari za Srbe, a ti si jedna babna- napisao je on. 

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Ocenu Obradovićevog gostovanja prokomentarisala je i Biljana Lukić.

- Olja Bećković Bošku Obradoviću: "Šteta što nismo završili na vreme, ostavili biste dobar utisak" - napisala je ona.

Foto: twitter.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.