Dačiću stigla nepristojna ponuda usred emisije! Poruka od nepoznate devojke nasmejala celu Srbiju

Autor:

Vesti

08.04.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti autorske emisije Verice Bradić "Hit tvit" sinoć su bili ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, glumac Miloš Biković i novinar Ivan Radovanović.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Gosti Ivica Dačić, glumac Miloš Biković i novinar Ivan Radovanović.

Gledaoci su kao i svake nedelje birali najjači utisak, a očekivano, najveću pažnju izazvao je pokušaj upada lidera Dveri Boška Obradovića u Skupštinu grada.

Dačić je čvrsto osudio ovakav potez okarakterišavsi ovaj pokret kao najkonzervativniji deo srpskog društva po čijoj teoriji je ženama mesto u kuhinji.

- Došli smo do toga da opozicija svodi svoje ideje na ono šta forsiraju Obradović i "Dveri", kojima su uzori potpuno ekstremno desničarski, metodi su im nasilni i problem kod svih njih je manjak politike. Cilj je da se preuzme vlast preko ulice, ali je to nemoguće. Ako će sada svako da se sakupi ispred neke institucije, mislim da je to potpuno smešno - rekao je ministar, istakavši da je pokušaj upada u Skupštinu grada njihov najveći poraz.

Ozbiljnost čitave situacije prekinula je poruka od nepoznate devojke koja je u jednom trenutku stigla ministru na telefon i koju je on pročitao uživo u studiju. Svi su očekivali neku pohvalu upućenu ministru, ali zapravo njen škakljiv sadržaj odnosio se prvenstveno na glumca za koga je nepoznata devojka spremna da kao kompenzaciju ponudi svojih 10 drugarica.

- Pošaljite mi Bikovića za devojačko veče, a ja ću vama 10 drugarica - stajalo je u poruci koja je do suza nasmejala sve prisutne u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading