Ko od koga preuzima ideje? Haradinajeve izjave neodoljivo podsećaju na rečnik lidera Saveza za Srbiju

Autor: Alo, Republika

Vesti

11.04.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Aleksandar Antić izjavio je da je Ramuš Haradinaj poslednji čovek na svetu koji ima pravo da kaže bilo šta o načinu na koji predsednik Vučić vodi politiku Srbije. On naglašava da se Haradinaj bavi politikom samo sticajem okolnosti i usled nedostatka dokaza.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/Tanjug/AP
Kk je od koga "pokupio" ideje za napad na Vučića

- Da su mehanizmi međunarodne pravde bili efikasni, on bi danas bio daleko i od slobodnog kretanja, a kamoli od šanse da razgovara sa inostranim zvaničnicima. To kako predsednik Vučić vodi politiku Srbije nedostižan je san Ramuša Haradinaja, a njegova nervoza i histerija su iz dana u dan sve veće, jer Srbija nailazi na poštovanje i uvažavanje od najuticajnijih zemalja sveta i njihovih lidera, za razliku od Haradinaja i ljudi koje predstavlja. Ovakvim izjavama samo uspeva da dodatno cementira svoju poziciju marginalca i šarlatana na političkoj sceni, zbog koje ne uživa nikakav međunarodni respekt - navodi Antić i objašnjava da njegovi napadi na predsednika Vučića, poput ovog poslednjeg, neodoljivo podsećaju na rečnik lidera Saveza za Srbiju, Đilasa, Jeremića i Obradovića.

- I oni imaju identične primedbe na način na koji predsednik Srbije vodi međunarodne poslove Srbije. Pitanje je samo ko je od koga preuzeo takav rečnik – Haradinaj od vođa Saveza za Srbiju ili beogradska opoziciona trojka od kosovskog političara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Damir

11.04.2019 13:29

Pristina je prsla s mozgom

Marina

11.04.2019 13:31

Pa ovo je bas prava tragi komedija

mirko

11.04.2019 13:48

Braca po parama

Mimi

11.04.2019 18:29

Haradinaj i Đilas to je ista družina, jedina prepreka i zajednička noćna mora im je Vučić kog ne mogu tako lako da pređu!