(FOTO) O ovome opozicija može samo da sanja: Ovo je tačan broj okupljenih na spektakularnom mitingu u Novom Sadu

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mitingu u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u Novom Sadu okupilo se tačno 38.077 ljudi, pokazuju podaci do kojih je došao portal Republika.rs.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Krcat Trg Slobode u Novom Sadu

Kako saznajemo, Srpska napredna stranka uradila je istraživanje i u "glavu" tačno izračunala broj prisutnih na ovom veličanstvenom skupu.

Upravo ova impozantna brojka, o kojoj lideri opozicije na svojim skupovima mogu samo da sanjaju, pokazuje uz koga i za koga je većinska, pristojna Srbija. Svakako ne za politiku vešala, motornih testera i napada na žene.

Podsetimo, na velikom skupu u Novom Sadu govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je između ostalog poručio da se on ne plaši onih koji bi fašističkim metodama da dođu na vlast.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Saška

11.04.2019 18:35

Opozicijo gledaj sada šta je prava, iskrena i velika podrška naroda.

Daliborka

11.04.2019 18:43

Očigledna ogromna podrška vladajućoj koaliciji.

Nina

11.04.2019 18:55

Tacno tako.Opozicija moze samo da sanja.

Futožan

11.04.2019 19:11

Hajd da poverujemo, mada ne znam da li ste brojali i one koji su bili u ulici Njegoševa, ulici Modene, Dunavska, Ptrijaršijski dvor i Pašićevoj ulici a da ne račinamo one koji su bili u Bulevru Mihajla Pupina. Dakle bilo je tu i više ljudi od tog broja koji je napisan. U svakom slučaju Riđi, Vuk potomak, Bole batinaš, Risanda, MarTinka TepiČka, pijani Veseli - nović i ostali mogu samo da sanjaju taj broj iz cele Srbije a ovo je bilo samo iz Vojvodine. Šta li će biti 19.04. u Beogradu, ne smem ni da zamislim. Znači ipak je VEĆINA uz Predsednika države Srbije i koliko ja znam nikada nije manjina vladala i određivala šta i kako nego je uvek većina birala i Predsenika i šta i kako će se raditi.