Opšte rasulo u Boškovoj stranci: Ko ne radi kako "gazda" kaže ide odmah napolje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.04.2019

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Zoran Radojičić izbačen je iz Dveri na sednici Predsedništva zbog pisma poslatog članstvu 7. marta u kojem je oštro kritikovao politiku ovog pokreta, finansiranje i način na koji je iz stranke isključen Srđan Nogo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

On je izbačen uz obrazloženje da je "delovao u okviru frakcije radi preuzimanja stranke mimo procedure koja je propisana Statutom", kaže se u saopštenju Dveri koje je potpisao predsednik Boško Obradović.

Radojičić kaže za "Politiku" da ga niko nije zvao na sednicu na kojoj se govorilo o njegovom izbacivanju iz stranke, iako je i sam član Predsedništva Dveri. Kaže da je i više nego očigledno da je cilj da se iz pokreta isključe svi koji ne misle kao Boško Obradović pre unutarstranačkih izbora u junu.


"Za mene je izbacivanje iz Dveri nastavak unutrašnje politike manje grupe unutar pokreta, i isto ono što su uradili kolegi Srđanu Nogu, uradili su i meni. Bliže se ti unutrašnji izbori za određene funkcije u našem pokretu u prvoj polovini ove godine i pokušavaju da udalje sve one koji ukazuju na niz problematičnih detalja u našem pokretu. Tu pre svega mislim na odluku da Dveri postanu član Saveza za Srbiju koji se kosi sa izbornim vrednostima našeg pokreta i na finansiranje stranke", objašnjava Radojičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading