Brnabićeva šokirana: Najave opozicije da će prebrojavati ljude - ZAPANJUJUĆE

Autor: Tanjug

Vesti

17.04.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas kao "aposlutno zapanjujući nedemokratski čin" najave opozicije da će proveravati i prebojavati one koji nisu na poslu zbog mitinga koji u petak u Beogadu organizuje Srpska napredna stranka (SNS) u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ana Brnabić

- To je pretnja nasiljem prema onima koji ne misle kao oni - rekla je Brnabić novinarima u Audiovizuelnom arhivu i centru za digitalizaciju Srpske akademije nauka i umetnosti.

Prema njenim rečima, taj deo opozicije trebalo bi da prouči šta su demokratski standardi u svetu i da se pridržava barem njihovog minimuma.

Srbija je slobodna demokratska zemlja i vlast nikada nije evidentirala ljude koji idu na proteste Jedan od pet miliona, kazala je predsednica Vlade Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
milos

17.04.2019 15:46

Vlast nikada nije evidentirala ljude koji idu na proteste Jedan od pet miliona,a mogla je.

Ofelija07

17.04.2019 15:47

Svašta će još njima da padne na pamet.Ovo je stvarno presmešno.

Marija

17.04.2019 15:47

Mogu oni da prebrojavaju koliko hoce ali oni ce videti pravu podrsku naroda.

Paja

17.04.2019 15:48

Svaki sledeći potez opozicije je sve žešći potez očajnika. Prosto ne znaju šta će sami sa sobom i prave gluplji do glupljeg poteza.