SNS: Kada će odgovarati organizatori napada na žene?

Autor: Tanjug

Vesti

18.04.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik SNS Aleksandar Marković pitao je MUP da li će biti procesuirani organizatori napada 4. aprila na žene ispred Skupštine grada Beograda, kada je trebalo da se održi sednica za rodnu ravnopravnost, a kada su, kaže, Ðilasovi "jurišnici" vređali žene, pretili i psovali.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

- Ðilasovi jurišnici su pokušali da upadnu u zgradu nasilno, isto onako kako su upali u zgradu RTS-a. Na sreću prisutne žene su pokazale hrabrost i sprečile ih u tome - rekao je on.

Napomenuo je da su tom prlikom povređene dve žene, te zatražio da se utvrdi odgovornost.

Marković je pitao i da li će Ðilas, Jeremić i Obradović odgovarati za "divljanje" opozicije 6. aprila kada su uništavali gradilište tokom protesta i kada je načinjena šteta od 10.000 evra.

- Želimo da se prestane sa terorom i nasiljem, da se prestane sa izazivanjem haosa i nereda i blokade grada i fizičkih napada na sve koji drugačije misle od njih - poručio je Marković.

Pozvao je sve građane da dođu sutra na veliki miting u okviru kampanje "Budućnost Srbije" i vide koliko ljudi podržava pristojnu, modernu i uspesnu Srbiju!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Ena

18.04.2019 11:14

Treba da odgovaraju organizatori, kao i pocinioci i to ne samo na napade na zene, vec i na ugrozavanje bezbednosti svojim nasilnickim ponasanjem.

Gordana

18.04.2019 11:16

To se pita svako normalan ko zdravorazumski razmišlja u Srbiji. Dokle će se tolerisati to bahato ponašanje opozicije?

Miki

18.04.2019 11:18

Verujem da ce nasilnici brzo biti procesuirani.

Ana

18.04.2019 11:21

Verujem da ce nasilnici brzo biti kaznjeni......