"Đurić ima hrabrosti da osudi i raskrinka Radu Trajković"

Autor: Tanjug

Vesti

18.04.2019

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista danas je najoštrije osudila organizovanu hajku i harangu protiv direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića, čija je krivica jedino u tome što je, kako ističu, imao hrabrosti da javno osudi i raskrinka podlosti Rade Trajković, predstavnice svih lažnih patriota u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Predstavnici Srpske liste

- Rada Trajković, podržana desetinama botova, čitav dan napada Marka Ðurića zbog izrečene istine, a istina je da je ona prištinskom pravosuđu klevetala i lažno optuživala Srbe sa Kosova i Metohije i državu Srbiju, i to nedvosmisleno potvrđuje dokument koji je danas javnosti predočio predsednik Srbije Aleksandar Vučić - saopštila je Srpska lista.

Izgleda da je Radi Trajković i pojedinim korisnicima društvenih mreža, kako se ističe, vrlina kada mrzite i prezirete sopstvenu državu, a greh kada stajete u njenu odbranu.

Srpska lista je pozvala direktora Ðurića i predsednika Vučića da nastave da nepokolebljivo brane Srbiju i njen ugled i da se ne obaziru na bahatu manjinu koja bi da glorifikuje lažove, a da "veša, strelja i u gasne komore šalje one koji vole svoju državu".


- Srbi sa Kosova i Metohije, a u njih ne ubrajamo Radu sa Savskog Venca, nikada se neće stideti Srbije i šurovati sa Albancima protiv sopstvene države i naroda, i to će gromoglasno poručiti i sutra u Beogradu na mitingu za budućnost Srbije - saopštila je Srpska lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Vladan

18.04.2019 18:14

Marko Đurić je samo rekao istinu, a to što neke istina boli to je već njihov problem.

Anastasia

18.04.2019 18:18

Rada Trajkovic je pokazala odavno svoje pravo lice.Ona nije prijatelj Srpskog naroda,jer radi za Albanske zlocince,i to Srpski narod koji na KIM zivi vrlo dobro zna.Bahatost ne moze vecno da se krije.

Ljuba

18.04.2019 18:32

Ovu Radu Trajković treba da bude sramota što radi protiv svog naroda.

Ana

18.04.2019 19:00

Čim se digla tolika buka i frka, znači da je pogodio u suštinu... Samo treba da bude istrajan na tom putu, kako bi ih definitivno raskrinkao.