Predsednik Vučić otvoreno uoči veličanstvenog skupa u Beogradu: Tresem se, a pravim se da mi nije ništa

Autor: Tanjug

Vesti

19.04.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Govoriću ono što osećam, neću čitati govore", poručio je uoči skupa Budućnost Srbije u Beogradu predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

On je u kratkom obracanju za TV Prva rekao da je pripremio čak tri govora, ali da će na kraju reći ono što bude osećao.

- Nisam video ovoliko ljudi, ali najmanje 15-20.000 ljudi stiže iz raznih pravaca. Imam tremu, tresem se i pravim se da mi nije ništa. Doneo sam tri govora, ali na kraju ću reci ono što budem osećao - rekao je Vučić i istakao tri pitanja od kljucne važnosti za buducnost Srbije.

To je, pre svega, napredak ekonomije: "Pročitaću im najavu MMF da će Srbija biti lider".

Dalje, kaže, moramo da vidimo šta još da uradimo da bismo sačuvali mir, stabilnost, i da vidimo šta su nam još poslovi koje treba da uradimo, rekao je predsednik.

 

 

Kako kaže, razgovarao je sa nekim od svojih prijatelja i konstatovali su da je teško "da pozovete Zvezdu i Partizan i da skupe ovoliko ljudi, ali to nisam skupio samo ja".

- Ovo je glas običnog naroda, koji hoće da se njihova volja poštuje - rekao je Vučić i na kraju poslao jednu licnu poruku.

- Samo hocu da iskoristim priliku da, pošto nikada više ovo neću doživeti, da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli - završio je predsednik obracanje neposredno pred skup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
momo

19.04.2019 20:02

Ponesu vas emocije kada vidite ovoliku masu.

SKUTER

19.04.2019 21:22

On je covek velikog srca.

Koturaljka

20.04.2019 12:47

Nema toga ko ne bi zadrhtao pre doliku masu ljudi!