Miličković: Ponosan sam na policijske službenike koji su juče uložili napore da Beograd bude bezbedan

Autor: Republika

Vesti

20.04.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković poručio je da je ponosan na sve policijske službenike koji su pre, za vreme i posle jučerašnjeg skupa „Budućnost Srbije“ uložili napore da Beograd bude bezbedan i da saobraćaj funkcioniše što je moguće bolje, imajući u vidu veliki broj okupljenih građana.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Održavali red i mir juče u Beogradu

On se danas, zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Milanom Stanićem, sastao sa policijskim službenicima koji su bili angažovani. 

- Na skupu nije zabeležen nijedan incident i svi koji su želeli da prisustvuju skupu stigli su bezbedno do Doma Narodne skupštine. Želim da se zahvalim ujedno i građanima koji su pokazali kako se ponaša pristojna Srbija - rekao je državni sekretar.

Miličković  je posebno pohvalio rad saobraćajne policije koja je, kako je rekao, profesionalno i odgovorno, od jutra do mraka, na ulicama usmeravala automobile i pešake.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Milosav Miličković, Vladimir Rebić i Milan Stanić

- Zahvaljujem se svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na iskazanoj profesionalnosti tokom obavljanja jučerašnjih zadataka - rekao je državni sekretar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ozren

20.04.2019 11:39

Policija sa ministrom Stefanovićem na čelu, odlično obavlja svoj posao.

Marija

20.04.2019 11:53

Policija u Beogradu nije ni primecena jer skup je bio velicanstven.

Una

20.04.2019 11:53

Policija je dala sve od sebe i uspela!

Nemanja

20.04.2019 12:51

Svi iz MUP-a su odradili fenomenalan posao i organizovali sve.