Vučević: Laži, pretnje i klevete neće oslabiti predsednika Vučića!

Autor:

Vesti

25.04.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Aleksandra Vučića nisu uspeli da oslabe optužujući ga, pa su mu udarili na porodicu. Zaa samo 48 sati brutalnim lažima iz različitih izvora napadnuti su Vučićeva majka Angelina i brat Andrej. Na meti se sada našao i sin Danilo.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Povodom najnovijih napada na predsednika oglasio se potpredsednik SNS Miloš Vučević:

- Ista matrica, isti nalogodavci, ista meta, i poznati rukopis lopova, plaćenika i fašista, ekipe onih koji novinarima prete testerama, ženama silovanjem, a celoj Srbiji ponovnim uvlačenjem u ekonomski i društveni mulj. Gde su vam Đilase, Jeremiću, Obradoviću, Stefanoviću .. milioni građana na ulicama? Bilo ih je, ali na mitingu "Budućnost Srbije". Bilo ih je, ali da podrže predsednika Aleksandra Vučića. Zato, džaba vam sve laži, pretnje i klevete. Nećete oslabiti predsednika Aleksandra Vučića. On se i sada bori za interese Srbije. Ali ne možete vi to da razumete, jer ne možete da dobacite dalje od ličnih interesa.

Oglasio se i jedan od članova predsedništva SNS - Luka Petrović:

- Sramno je to što  se novinari pojedinih medija služe uvredama na račun članova porodice Aleksandra Vučića, kako bi sakupili za svoje političke lidere neki jeftini poen. I dok predsednik Srbije radi i bori se za svoju državu i svoj narod pojedini opozicioni lideri ne gube vreme i koriste svaku priliku za iznošenje laži i neistina, a sve u cilju slabljenja sopstvene zemlje. Poručujem tajkunima i kriminalcima koji su opljačkali naš narod i zemlju da će pristojna, moderna i odgovorna Srbija uvek biti uz našeg predsednika i njegovu porodicu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ivana

25.04.2019 15:57

Narod daje podršku predsedniku Vučiću, a to je najvažnije.

Daki

25.04.2019 15:59

Narod Srbije vise ne veruje u klevete i rekla kazala vec u rezultate politicara iz tog razloga Aleksandar Vucic uziva apsolutnu podrsku

Natasa

25.04.2019 18:32

Predsednika ovo nece poremetiti.

Milos

25.04.2019 19:49

Председник је из поштене нормалне, скромне породице и сви су лепи и нормални! Напади су смишљени да би притискали председника и урушавали Србију!