Lončar osudio napade na Vučićevu porodicu: Bedni pokušaji neće uticati na predsednika!

Autor: Republika

Vesti

25.04.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar najoštrije je osudio pisanje pojedinih nedeljnika koju su kroz seriju tekstova na najbrutalniji i najprimitivniji način napali porodicu predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Zlatibor Lončar

- Na žalost ne iznenađuju ovakve metode neostvarenih i nezajažljivih kvazi političara koji se predstavljaju kao lideri tzv. opozicije, da se u svojoj nemoći na ovako primitivan i prizeman način obračunavaju sa čovekom kojemu nisu ni do kolena. Njihova frustracija zbog političke nemoći je tako očigledna bas kao što je očigledan rukopis stranih službi koje diktiraju u pero i naručuju ovakve tekstove, istakao je ministar Lončar kvalifikujući takve pokušaje bednim i ocenjujući da oni neće uticati na predsednika Aleksandra Vučića u ostvarivanju njegove vizije Srbije do 2030. godine. Samo neka oni nastave da žive u 2011, a predsednik Vučić vodi Srbiju u sigurnu budućnost - zaključio je Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Marija

25.04.2019 19:57

Toliko su nisko pali da nemaju sta pa napadaju porodicu predsednika Vucica umesto da se zalazu za napredak i razvoj Srbije.

stanislavajovic

25.04.2019 20:02

Oba sastanka su veoma vazna za nase odnose i nastavak uspesne saradnje

gordana

25.04.2019 20:04

Ovakvi pokušaji napada na predsednikovu porodicu su sramni i za svaku osudu.

Lola

25.04.2019 20:08

Bedni pokusaji opozicije hoce da naruse ugled naseg predsednika.