Vučić čestitao Vaskrs: Obeležite ovaj praznik sa najbližima

Autor: Tanjug

Vesti

27.04.2019

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Uskrs srpskom patrijarhu Irineju, sveštenstvu i monaštvu i svim pravoslavnim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić

- Upućujem iskrene čestitke svim građanima Srbije koji slave vaskrsenje Hristovo, sa željom da ovaj najveći hrišćanski praznik proslave u miru i radosti. Vasrkšnji praznik, posvećen miru, zdravlju i napretku naših porodica, kao i praznični duh razumevanja i opraštanja, uvek nas podsećaju na značaj međusobnog poštovanja i uvažavanja, kao i širenja Hristove ljubavi, sloge i mira među ljudima - kaže se u čestitki.

- Želim vam da ovaj praznik dočekate i obeležite sa svojim najmilijima, u dobrom zdravlju, ispunjeni radošću, mirom i blagostanjem, uz najradosniji pozdrav: Hristos vaskrse - istakao je predsednik Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
jovan99

27.04.2019 11:01

Vaistinu Vaskrse, predsednice.

Ana

27.04.2019 11:03

Cestitke svim vernicima.

Glasinac

27.04.2019 11:20

Neka nam ovaj blagdan donese punu sreće i radosti.

Djape ja

27.04.2019 11:22

Svaka cast za predsednika,ponosni smo sto nas prestavljau najboljem svetlu.