HOĆE NA VLAST, A NE ZNAJU ZAŠTO: Sergej: Šta ćemo posle Vučića?

Autor:

Vesti

29.04.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da opozicija nema nikakvu političku viziju niti program delovanja, potvrdio je i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Trifunović

On je u Nišu, nakon sastanka sa predstavnicima PSG sa juga Srbije, priznao da čitav opozicioni blok ne zna šta će kada se dočepa vlasti.

Poručivši svojim sledbenicima da će režim srpskog predsednika kad-tad pasti, Trifunović je naveo da je poenta u tome da se izgradi sistem, u čemu svi oni treba da učestvuju.

- Naš najveći problem sada je nestrpljenje. Svi pitaju kada će da padne Vučić, kako će da padne? Ljudi, neće da padne ni danas ni sutra, a šta ćemo i ako padne. Mi moramo da budemo spremni kada Vučić padne, moramo da imamo taj sistem o kome pričamo - istakao je Trifunović.

Ambasador Norveške: Srpska opozicija nema ni program ni viziju šta želi da uradi

Na političku besciljnost u redovima opozicije ukazao je nedavno i ambasador Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjernstad, koji je tada rekao da teško može da razume šta je to što srpska opozicija nudi drugačije od vlasti, s obzirom da nema zajednički program i dogovor.

- Iako su politički veoma različiti i verovatno se ne slažu u mnogim stvarima, osim u protivljenju vlasti, Dveri i neke liberalno orijentisane partije, poput Demokratske stranke, nastupaju zajedno. Opozicija, u suštini, nema program ni viziju šta želi da uradi, osim promene sadašnje vlasti - naveo je norveški ambasador.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mia

29.04.2019 14:09

Oni bi hteli samo da napune dzepove.

DAINO

29.04.2019 19:50

Njima je samo korist bitna,nikakav program nemaju.

Mario

29.04.2019 21:07

Sergej prsotina!