Vučić o napadima na njegovu porodicu: Moja majka je bila na RTS-u u noći bombardovanja, a moj brat nije kriminalac!

Autor:

Vesti

28.04.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentarišući navode o svom zdravstvenom stanju i bombardovanju zgrade RTS-a u večerašnjoj emisiji "Hit tvit" na Pinku, predsednik Aleksandar Vučić kaže da će biti marljiviji od onih koji govore o njegovom zdravlju i lažima da mu se sprema sečenje noge i da umre, kako bi "diktator pomogao Srbiji".

RepublikaFoto: Republika
Aleksandar Vučić

Povodom raznih komentara na temu da li je njegova majka Angelina zaista bila u zgradi RTS-a u noći bombardovanja 1999. godine, on kaže da jeste.

- Moja majka je bila na RTS-u i slučajno nije poginula. Nalazim se na takvoj poziciji i ne mogu da kažem šta bih sve rekao za te ljude koji komentarišu moju majku. Oni su svesni da na izbore moraju da izađu i nada im je da mi se nešto dogodi kako bih umro - rekao je Vučić dodavši da se majka te večeri tamo našla kao dežurni novinar.

O napadima na svog brata Andreja kaže da je čuo razne verzije o tome koje sve restorane u Beogradu drži, ali da ništa od toga nema veze sa istinom.

- Moj brat nije kriminalac, a ako hoće da ga napadaju što se sa nekim video, onda bolje da mene napadaju što sam se video sa najvećim kriminalcem Draganom Đilasom, čak sam par puta morao i da se rukujem sa njim - izjavio je Vučić i dodao da "oni koji su plakali zbog Nataše Jeremić, nisu plakali zbog Angeline Vučić".

Vučić je upozorio da se radi o "opozicionim poslenicima" koji mu napadaju porodicu, ali da će "i da mu noge odseku, biti brži i jači od njih".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Seka

28.04.2019 21:06

Dzaba je opoziciji objasnjavati, oni ce uvek imati svoju pricu!

Tresimesi1

28.04.2019 21:08

Politički kvazi ološ sve čini kako bi porodicu predsednika diskreditovala i njegov uticaj stavila pod lupu.

Andrijana

28.04.2019 21:11

Podrska porodici Vucic.

rina

28.04.2019 21:17

Opozicija koja je izmislila te gnusne lazi, moze samo da se srami svojih reci!