BRNABIĆ: Rama me razočarao

Autor: Agencije

Vesti

30.04.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je razočarana premijerom Albanije Edijem Ramom, jer je mislila da ima drugačiju viziju Balkana i odnosa Srba i Albanaca, a da on zapravo skuplja poene na populističkim stvarima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Brnabićeva je za televiziju Pink rekla da je Rama govorio jednu stvar u odnosima jedan na jedan, a da drugačije priča na skupovima i za "svoju javnost".

- Ja ne gledam na politiku mnogo drugačije nego na međuljudske odnose - rekla je Brnabić i dodala da će uvek razgovarati sa Ramom. Ona je kazala da bi volela da u politici bude malo više iskrenosti.

Govoreći o jučerašnjem samitu o Zapadnom Balkanu u Berlinu, navela je da su razgovori bili teški, ali da je srpska delegacija bila iskrena i da je dobro predstavila zemlju.

- Rekli smo šta mislimo i šta osećamo i da smo tu da nastavimo razgovor i nađemo kompromis, ali da takse (od 100 odsto na srpske proizvode) moraju da se ukinu - rekla je Brnabić i dodala da dijalog koči nedostatak političke hrabrosti i populizam ljudi koji se uveli takse na srpsku robu. Navela je da oni "troše vreme svima na Balkanu, ne samo Srbima na Kosovu i Metohiji i centralnoj Srbiji, već i Albancima".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Biba

30.04.2019 10:04

Neka ovo razocarenje bude lekcija za sledeci put.

Andrija

30.04.2019 10:05

Svaka čast Premijerki Ani ! A od Rame nikada čivek, to znamo odavno !

Hana

30.04.2019 10:12

Srbiji je u interesu da se situacija na Balkanu normalizuje,verujem i vecini zemalja Balkana.Albanija je izuzetak.

Bojan

30.04.2019 10:31

Draga Ana, čoveka može samo da razočara samo čovek, zato u ovom slučaju nema mesa razočarenju. Živi bili !