Srpska liga: Zahvaljujući ministru Stefanoviću razotkrivene su laži šiptarskih lobista u Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

30.04.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev osudio je pokušaje pojedinih nevladinih organizacija u Srbiji koje rade u interesu šiptarskih terorista da širenjem laži naude indirektno i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Đurđev

- Očigledno je da pojedine tzv. nevladine organizacije u Srbiji brane politiku nezavisnosti Kosova i rade isključivo u interesu šiptarskih terorista, jer po svaku cenu žele da izazovu sukobe i promovišu ideju velike Albanije, šireći laži o napadima na pripadnike albanskog naroda u prestonici i uništavanju njihove imovine, zbog čega im je meta bio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je svojom izjavom da, tokom okupljanja građana u Borči, nije bilo nikakvih incidenata niti materijalne štete, čime je razotkrio sve manipulacije i laži šiptarskih lobista u našoj zemlji – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

- I ovaj put su ministar Stefanović i MUP Srbije, stavili do znanja svima onima koji ne žele dobro Srbiji, da nikada neće dozvoliti narušavanje javnog reda i mira, kao i da ti isti dušebrižnici koji navodno strahuju za Albance u Beogradu, treba više da brinu za bezbednost i sigurnost srpskog naroda na Kosovu i Metohiji koji je svakodnevno izložen brutalnim fizičkim napadima i sistematskom nasilju šiptarskih terorista, u koje su uključeni paljenje i krađa imovine Srba koji žive u južnoj srpskoj pokrajini – zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Marija

30.04.2019 12:18

Zalosno je sto pojedini mediji zele da velicaju Siptare zlocince i da stane na njihovu stranu protiv pravih boraca za Srbiju i Srpski narod.

Marija

30.04.2019 12:21

Sve cestitke MUP-u Srbije na profesionalnom i efikasnom obavljanju poslova!

Mili

30.04.2019 12:24

Mnoge sitne duse bi za krvavi albanski novac, prestavili svoju zemlju i narod kao nasilan i fasisticki.

Tara

30.04.2019 13:08

Odakle se vise pojavljuju ovi ljudi sa ovolikim glupostima...