Vulin nema dilemu: Što pre razgraničenje sa Albancima

Autor: Tanjug

Vesti

01.05.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, jer ćemo, dodaje, samo tako moći da nastavimo da se bavimo sobom i svojim narodom.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Ja sam za što brže i sigurnije razgraničenje sa Šiptarima. Ovo je moj lični stav i ja za ovo nemam ni podršku predsednika Vučića ni Vlade Srbije, niti je Skupština ikada raspravljala o tome. Ali što pre između nas i njih bude tvrda i čvrsta granica pre ćemo moći da se bavimo sobom i svojim narodom a ne da se bavimo onim što neosuđeni ratni zločinci hoće da rade - izjavio je ministar odbrane u Vranju gde je njegov Pokret socijalista ove godine obeležio Praznik rada.

Dodao je da uopšte nema dilemu da je u pravu, posebno, kako kaže, kad vidi da su protiv razgraničenja Nemačka, Hrvatska, Albanija, "Šiptari na Kosovu", delovi Bosne i Hercegovine, Crna Gora, Severna Makedonija.

- Kad to vidim ja nemam nijednu dilemu da sam u pravu i da je ovo dobro za srpski narod. Kada se oni svi skupe na jednu stranu i kažu da su protiv nečega ja znam da je to dobro za srpski narod - zaključio je Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading