ĐURIĆ: Jeremić na tacni predao Albancima Kosovo

Autor: Tanjug

Vesti

09.05.2019

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Ðurić, optužio je danas lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da je albanskim separatistima na tacni dao međunarodnu potvrdu legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Ðurić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Jeremiću poručio da pre nego što se usudi da izgovori reč "veleizdaja" neka se pogleda u ogledalo, jer upravo tamo će, kaže, videti lice kojem bi taj opis najbolje pristajao. 

- Pored svih trapavih nastojanja da kao veliku diplomatsku pobedu predstavi postavljanje pitanja o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova instituciji u kojoj većinu čine predstavnici država sponzora albanskih secesionista, Jeremić će zauvek nositi Kainov žig kao ubica tadašnjih nastojanja Srbije da odbrani svoje interese u južnoj pokrajini - naveo je Ðurić.

Jeremićeva potreba, kaže Ðurić, da sve češće veleizdajnicima naziva one koji stoje na putu njegovim tajkunskim ambicijama jeste posledica neizbrisivih i teških mrlja na savesti, ali niko od nas mu nije kriv zbog toga što se svojevoljno uvrstio među ideološke sledbenike Envera Hodže. 

- Najgore od svega je to što Jeremić nije bio štetočina za jednokratnu upotrebu, već on dan-danas sasvim dosledno nastavlja da radi u interesu svih onih čija je ambicija da Srbiju potpuno istisnu sa Kosova i Metohije, i građani naše zemlje mu to, uveren sam, nikada neće oprostiti - naveo je Ðurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Miki

09.05.2019 14:19

Slazem se, posle odgovora medjunarodnog suda pravde.

Tijana

09.05.2019 15:00

Treba da se stidi izdaje i neverstva prema svom narodu.

Mirko

09.05.2019 15:07

Prethodna vlast je cesto radila u korist svoje stete, narocito kada je Kosovo i Metohija u pitanju .

Milica

09.05.2019 15:21

Odavno je to svima nama jasno. Prethodna vlast je sve prokockala. Ukaljali su ugled Srbije.