(FOTO) "Vučić kao poslednja šansa za Srbe i Srbiju"

Autor: rtvbn.com

Vesti

10.05.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Poslednja šansa za Srbe i Srbiju je Aleksandar Vučić sa najvećom podrškom koju trenutno ima u narodu - rekao je politički analitičar Milovan Jovanović gostujući u emisiji "Puls" BN televizije.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Milovan Jovanović

- Vreme je najvažniji resurs, a mi se prema njemu odnosimo neodgovorno. Srbija je do danas platila veliku cenu, a nadam se da nas sve očekuju bolja vremena - rekao je Jovanović.

On je napomenuo da iako mu često zameraju, voli da kaže da je Aleksandar Vučić poslednja šansa za Srbe i Srbiju.


- Ako on ne uspe sa 60-70 posto podrške da reši problem oko Kosova i Metohije i problem sa Bošnjacima i Hrvatima, te ne uvede Srbiju tamo gde ona geografski i civilizacijski pripada, Srbe ne izleči od mitomanije i megalomanije, onda naša deca neće imati čemu da se nadaju, ovaj prostor će postati Kambodža i Vijetnam Balkana - kaže Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Anastasia

10.05.2019 17:31

Predsednik Srbije vodi odgovornu politiku.On ima podrsku gradjana,zato sto je ostvario znacajne rezultate,na koje smo ponosni.Ja verujem da ce uspeti da sacuva mir,i dopronese ukidanju taksi.

Marina

10.05.2019 18:35

Naravno da je narod uz Aleksandra Vucica, jer je pokazao veliku posvecenost drzavi i ogroman trud ulaze kako bismo ziveli sto bolje.

Lazar

10.05.2019 18:37

Mnogo je posvecen nasoj zemlji, nasem narodu, zato narod i jeste uz njega! Nema toga sto on ne moze da resi!

Marija

10.05.2019 18:53

Kroz istoriju Srbije se dokazalo da samo srbin najbolje cuva Srbe i Srbiju! Zivela Srbija! Aco srbine!