Marković: Đilasu dostaviti račun zbog onoga što rade njegove štetočine

Autor:

Vesti

14.05.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković pitao je predstavnike gradske vlasti u Beogradu kolika je finansijska šteta načinjena do sada građanima zbog višednevnih blokada radova na rekonstrukciji Trga Republike i zbog, kako je rekao, uništavanja gradske imovine.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

Kako je kazao, svi smo svedoci da se poslednjih dana i nedelja u Beogradu dešava nešto što je "šizofreno i do sada nezabeleženo", a to su blokade i uništavanje gradske imovine u vidu saobraćajnih znakova i tabli.

- I to se dešava od strane predsednika jedne opštine i to opštine Stari grad Marka Bastaća, koji je odnedavno postao glavni Ðilasov jurišnik - kazao je Marković i dodao da Bastać ozbiljno preti da zaseni i Boška Obradovića.

- Taj Bastać, borac za Ðilasove interese, već danima sa grupom svojih pristalica ometa i blokira radove, maltretira ljude, preti radnicima, vređa građane koji tu prolaze i bije se sa saobraćajnim znakovima -naveo je Marković.

Dodao je da se postavlja i pitanja da li su svi koji su u pratnji Bastaća zaposleni u opštini Stari grad i istakao da treba utvrditi zašto Bastać radi sve ovo i da li mu je neko naredio da blokira funkcionisanje grada, kao i da li je Ðilas možda pravi nalogodavac tih blokada.

- Svi znaju da Ðilas nije neko ko mari za interese Beograda i Beograđana, uostalom to je i dokazao dok je bio gradonačelnik, kada je učestvovao u nebrojenim aferama, a rezultat njegove vlasti bili su dugovi koji su premašili milijardu evra - naveo je Marković.

Predložio je da se račun za štetu dostavi Draganu Ðilasu kao zajedničkom šefu, kako kaže, svim ovim "štetočinama iz Saveza za Srbiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
hana

14.05.2019 11:05

Trebao bi Djilas sve da plati sto je unistio.

Nevena

14.05.2019 11:08

Jedini koji bi trebalo da plati racun zbog ucinjene stete i ometanja radova jeste bas Djilas i njegovi slepi sledbenici.

Aksentije

14.05.2019 11:09

I treba da mu se ispostave ti racuni, jer su njegovi poslusnici to sve ucinili.

srdjan991

14.05.2019 11:12

Sasvim ok i na mestu, ne moze se rusitit a ne platiti za to