Vučić o Koridoru10: San je postao stvarnost, uspeli smo ono što niko nije

Autor: Tanjug

Vesti

18.05.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, uoči otvaranja južnog kraka Koridora 10, da je ovo dan za istoriju, jer je završeno ono što godinama unazad nikome nije pošlo za rukom.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tunel Kosina

Predsednik je istovremeno u poruci na Instragram nalogu "budućnostsrbijeav", nekoliko sati pred zvanično puštanje saobraćaja na južnom kraku Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, zahvalio svima koji su doprineli da san postane stvarnost.

- Završen je jedan veliki posao! Hvala vrednim radnicima na predanosti i požrtvovanosti da se savlada sve ono što godinama unazad niko nije uspeo, hvala i građanima Srbije koji su verovali u ovaj san koji je danas stvarnost.


Vučić je dodao da su budućnost kvalitetne i bezbedne saobraćajnice, nova radna mesta, investicije i ostanak ljudi u svojim rodnim mestima. 

Još jednom je pomenuo most Vrla kod Vladičinog Hana, kao jedan od najvećih graditeljskih poduhvata.

- Most Vrla je najlepši projekat na prostorima bivše Jugoslavije! Zahvalan sam i srećan što sam predsednik zemlje koja je uspela da se izbori sa stvarima sa kojima pre nismo uspeli da se izborimo. Živela Srbija! - naveo je predsednik Srbije u poruci objavlejnoj uz kraći video-snimak sa te deonice Korodira 10.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ana

18.05.2019 16:06

Sadasnja vlast brine o svojim gradjanima!

Katarina

18.05.2019 16:13

Ponosni smo na sve koji su doprineli stvaranju i realizaciji ovog projekta.

Danilo

18.05.2019 16:40

Zahvaljujuci nasem predsedniku ovaj san se ostvaruje. Hvala mu sto je ulepsao nasu Srbiju i hvala sto se mozemo ponositi nasom lepom Srbijom.

Sanja

18.05.2019 18:05

Ovaj Kotidor je od višestrukog značaja za Srbiju!