"Sergeja sam već tužio zbog laži"

Autor: Tanjug

Vesti

18.05.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Knjaževac Milan Ðokić izjavio je danas da je Sergeja Trifunovića već tužio zbog lažnih navoda da je hapšen zbog posedovanja kokaina, a da Trifunović ne dolazi na ročišta i izbegava da primi sudski poziv, ali nastavlja, kaže Ðokić, sa kampanjom protiv njega i SNS.

RepublikaFoto: youtube.com/ knjazevacinfo
Milan Đokić

Ðokić je reagovao na današnje navode Sergeja Trifunovića na tviteru da je Ðokić hapšen.

Predsednik opštine Knjaževac takođe odbacuje optužbe da je sinoć u tom gradu prebio Dalibora Stanojevića, odbornika DS-a, navodeći da se dogodilo upravo suprotno, odnosno da je Stanojević teško povredio Miroljuba Božinovića, odbornika SNS-a.


On navodi da se oglašava povodom, kako kaže, monstruozne kampanje koju protiv SNS i njega lično, vodi Sergej Trifunović, kojeg smatra propalim glumcem i političarom u pokušaju.

Ðokić je naveo da je juče, na Dan opštine Knjaževac, kada su sumirani dobri rezultati, najavljeni novi projekti i nagrađeni najbolji u tom gradu, to nekome zasmetalo, jer nekome ne ide u korist da se Knjaževac razvija i da se za grad čuje po dobru, već je važno da se provocira i dovede do incidenta. 
Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

"Kada im to nije uspelo, propali glumac Sergej Trifunović me je ponovo javno optužio da sam narko diler", naveo je Ðokić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu. 


Podsetio je da je zbog takvih izjava već podneo tužbu sudu i naveo da Sergeja nema na ročištima i da uporno izbegava da primi sudski poziv. 

- Umesto toga mu se priviđaju narko dileri, što u njegovom slučaju nije za čuđenje, jer je našoj javnosti odavno poznato da je upravo Sergej Trifunović konzument narkotika, pa mu se valjda zbog toga tako često priviđaju narko dileri... - rekao je Ðokić.
Foto: twitter.com/Aktualitysk

On je poručio da će pred sudom dokazati ono što, kaže, svi u Knjaževcu znaju, da nema nikakvih dodirnih tačaka sa narkoticima i ljudima iz tog sveta, dok, navodi, "u celoj Srbiji svi znaju da Trifunović ima veze sa narkoticima i da je to njegov svet".

- Kada me propali glumac optužuje za monstruozne stvari, znam da je politika koju u Knjaževcu vodi SNS, i ja kao predsenik opštine, ispravna i da nemamo pravo da se takvima sklanjamo, već je naša dužnost da nastavimo da još posvećenije radimo za građane koji su nam ukazali poverenje - naveo je Ðokić.

MUP je saopštio da intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je posle proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između D.S. (42), odbornika DS i i M. B. (54), odbornika SNS.

Ranije danas DS je saopštila da je Ðokić sa saradnicima napao njihovog odbornika Dalibora Stanojevića, ali je SNS u saopštenju navela da je upravo Stanojević napao i teško povredio odbornika naprednjaka u tom gradu Miroljuba Božinovića. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
milos

18.05.2019 16:38

Cim Sergej ne sme da dodje na sudjenje znaci da je slagao

Sara

18.05.2019 16:49

Trifunović lažima protiv onih koji n emisle kao o, pokušava da privuče pažnju.

zorica

18.05.2019 17:04

Podrska predsedniku opštine Knjaževac Milanu Đokiću!

Nk4

18.05.2019 19:10

Od sergeja smo navikli da se bavi lazima