Mirković odbrusio Đilasu: Dok mi pišemo istoriju, njihova mržnja pravi probleme građanima

Autor: Tanjug

Vesti

19.05.2019

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda, kaže da je Dragan Đilas najmanje pozvan da govori o racionalnom trošenju novca i poručuje da je izgradnja Koridora 10 još jedno u nizu ispunjenih obećanja koje jasno pokazuje da je politika predsednika Vučića razvoj svakog dela Srbije i stvaranje bolje i lepše Srbije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas i Aleksandar Mirković

Nakon što je u "slobodnoj zoni" u Pionirskom parku otvorio izložbu "Ekonomski lavirint", odnosno panoe na kojima su ispisana "neispunjena obećanja" aktuelne vlasti, lider Stranke slobode i pravde je posebno pomenuo Koridor 10 od 160 km koji se, kako je rekao, gradi sedam godina i još nije izgrađen, a Mirković primećuje da kritike upućuje tajkun koji samo u prijavljenim nekretninama ima 26 miliona evra. 

- On lažnom brigom o građanima i jeftinom demagogijom pokušava da se opere i sliku najvećeg prevaranta u Srbiji malo ulepša - kaže u saopštenu dostavljenom medijima Mirković i nabraja Đilasove milione evra prihoda, činjenicu da je Beograd zadužio za 1,2 milijarde evra, proneveru šest miliona evra prilikom renoviranja Bulevara kralja Aleksandra...

Nazivajući ga siledžijom, kome je prvi saradnik fašista Boško Obradović, Mirković tvrdi da je Đilas odavno postao sinonim za nasilje, te poručuje da će predsednik Srbije i SNS nastaviti da se bore i rade u interesu građana Beograda i Srbije.


- I dok naši rezultati pišu istoriju, njihove šetnje i tuče sa saobraćajnim znacima, kao i gola mržnja, stvaraju samo probleme građanima - zaključio je Mirković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Nikola

19.05.2019 17:46

Ne treba se obazirati na mrznju i pokusaje opstrukcije ovih Djilasovaca, zelimo pristojnu Srbiju!

Miki

19.05.2019 17:46

Djilasu smeta sto se Beograd menja i postaje prava metropola , sto nije bilo slucaj za vreme njegove vladavine kada ga je pokrao i usporio njegov razvoj.

Marija

19.05.2019 17:53

Bolja buducnost i izgradnja Srbije i otvaranje novih radnih mesta a ne lazi pljacke i prevare koje Djilas i ti oko njega nude.

Miki

19.05.2019 17:58

Građani Srbije odlično znaju ko je Dragan Đilas i kakvu politiku vodi. Da je toliko brižan i voli narod ne bi bio smenjen sa mesta graodnačelnika Beograda, a njegov DS potučen na izborima.