Oglasila se fatalna Srpkinja zbog koje je pala austrijska vlada

Autor: Republika

Vesti

21.05.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajana Gudenus, Srpkinja koja je srušila austrijsku vladu, oglasila se preko svojih advokata i istakla da nije odgovorna za pad vlade Austrije niti je na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do ostavke Hajnca Kristijana Štrahea.

RepublikaFoto: facebook.com/Tajana Gudenus
Tajana Gudenus

- Ja nisam odgovorna za pad austrijske vlade, niti sam na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do političkih posledica i ostavke vicekancelara Savezne republike Austrije, Hajnca Kristijana Štrahea, navela je Tajana Gudenus u pisanoj izjavi, prenose mediji.

Pismom se oglasilo i ortačko advokatsko društvo Stojković, koje zastupa Tajanu Gudenus, i koje je navelo da "označavanjem naše vlastodavke kao nekoga ko svojom "fatalnom privlačnošću“ utiče na politička dešavanja odnosno označavanjem kao nekoga ko predstavlјa toliko moćnu figuru koja je u mogućnosti da svojim ponašanjem dovode do "pada vlade“ jedne od vodećih država Evropske unije ona postaje meta i ugrožava se njena bezbednost".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading