Tončev se sastao sa ambasadorom Bugarske: Utvrđena izuzetna bilateralna saradnja dve zemlje

Autor: Republika

Vesti

22.05.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Tončev održao je danas sastanak sa ambasadorom Republike Bugarske u Republici Srbiji Radkom Vlajkovim u prostorijama Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije. Konstatovan je izuzetan kvalitet postojećih bilateralnih odnosa između dve države, koji karakteriše dobra saradnja i intenzivan politički dijalog.

RepublikaFoto: MSP
Ivica Tonečv i Radko Vlajkov 

Takođe, susret je poslužio i kao prilika da se, u direktnom kontaktu, razmotre modaliteti i specifične oblasti u kojima je moguće dalje unapređenje saradnje između Srbije i Bugarske, kao što su oblasti kulture, nauke i prosvete.

Poseban akcenat je stavljen na konkretne programe saradnje u domenu kulture. Tokom razgovora je bilo govora i o saradnji na multilateralnom planu u kontekstu aktivnosti koje se odnose na rad Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading