Vesić najavio novu prijavu za Bastaća

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.05.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać sa svojim ljudima blokirao danas radnike u Čubrinoj ulici na Topličinom vencu i najavio novu prijavu protiv Bastaća za pričinjenu štetu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Vesić tvrdi da Bastać, kojeg naziva "crnogorski kriminalac" radove blokira sa "grupom plaćenika", koje, kako navodi, plaća iz opštinskog budžeta preko firme "Respekt legal".

- Vređao je radnike, skidao im na silu kacige, pretio. Ovaj kriminalac iz Crne Gore kaže da je protiv pešačkih zona, protiv bicikla, a za to da se na topličinom vencu ponovo parkiraju džipovi - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

 

On je dodao da je Bastać danas blokirao radove na 20 metara od, kako kaže, "čuvenog crnogorskog kafića" preko puta hotela Palas, za koga su, kako je naveo, "Bastaćevi zemljaci i drugari obrisali pola pešačkog prelaza da bi imali baštu i gde da parkiraju svoje dzipove".

- Tu je razlika između mafijaša Bastaća i nas. On će uvek biti za džipove, a mi za zelenilo, pešačke zone i biciklizam. Naravno ovaj mafijaš sa svojim plaćenicima dobiće prijavu da plati štetu koju je i danas napravio - naglasio je Vesić u svojoj fejsbuk objavi.

Vesić je u svojoj objavi poručio "da garantuje crnogorskom kriminalcu Marku Bastaću i njegovim pajtosima da džipova na Topličinom vencu više neće biti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
xxx

23.05.2019 14:59

Bastac je huligan kojem se mora starti na put, sram da ga bude !

Sasa

23.05.2019 15:20

Najostrije osude za Bastaca nasilnika.

Tamara

23.05.2019 16:54

Bastac ometa ljude koji zele da rade i grade

Mile

23.05.2019 17:14

I treba da se podnese krivicna prijava protiv njega. Previse je sebi dao za pravi.