Sport ili politika: Evo da li će se Nole ikada kandidovati za predsednika Srbije?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.05.2019

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da celog života budem u sportu na jedan ili na drugi način. Još ću videti kako ću to da uradim, ali, politikom se neću baviti - rekao je Ðoković za današnje "Večernje novosti".

Na pitanje lista kako reaguje na kritike povodom njegove podrške hrvatskim sportistima, Ðoković je rekao da određenim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta.

On je rekao i da je spreman za Rolan Garos koji je u toku, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom gren slemu.

- Za Rolan Garos sam se spremao poslednjih nekoliko meseci. Uvek mi je nekako podsvesno bio u mislima. Želeo sam uvek da igram najbolje ovde, to mi je veliki cilj - rekao je Ðoković, koji je jedanput osvojio taj turnir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading